četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEKSTILAC PREJAK ZA SLABAŠNU CRVENKU

Tekstilac- Crvenka 4:0 ( 1:0)

Odžaci- Gradski stadion. Sudija: Atila Šipoš ( Vrbas) 7.

Strelci: Potkozarac 31, Galić 49 penal, Pešić 65,Simić 85. minut

Kartona nije bilo.

Tekstilac: Brać-, Simović 7, Stanković 7,5, Svitić 7 (Mijatović-), Potkozarac 7,5 (Anđelković-), Pešić 7,5, Božičić 7,5 (Simić-), Galić 7,5, Lišević 7, Jablan 7 (Jovanović-), Stevanović 7 (Stošić-).

Crvenka: Popović 6,5, Maksimović 6, Subotić 6, Kerekeš 6, Končar 6,5, Bakić 6, Božičić 6, Bašić 6,5, Bošković 6, Sobek 6, Todorović 6.

Igrač utakmice: Božičić

Kapiten Odžačana Božičić

Crvenčani su doputovali samo sa 11 igrača, pa su se u skladu sa mogućnostima od samog početka morali opredeliti za bunker. Igralo se stalno pred njihovim golom, a domaći su pre prvog pogotka propustili nekoliko povoljnih prilika. U 31. minut pred golom gostiju, Galić je petom dobro uposlio Potkozarca, kome nije bilo teško da iz blizine loptu pošlje u nebranjeni deo mreže – 1:0.

U drugom poluvremenu opet se igralo samo na polovini gostiju koji da gotovo nisu prešli centar. U 49. minutu pred golom Popovića oboren je Pešić, bio je to penal koji je sigurnim šutem realizovao Galić. Ofanziva domaćih se nastavila i dalje, pa je u 65. minutu Pešić iz blizine zatresao mrežu. U finišu susreta Simić je matirao Popovića za konačnih – 4:0. I u ovom delu susreta bilo je više prilika za domaće, ali je izostala realizacija.

R.M.