nedelja, 25 julaApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEKSTILAC STARTOVAO SA PRIPREMAMA

Posle dva i po meseca pauze ekipa Tekstilca iz Odžaka, počela je u petak sa pripremama za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi „Sever“. Prozivku je izvršio prof. Darko Minčić, zadužen za kondiciju i zamenik šefa struke Slobodana Bačića, koji će zbog virusa gripa biti odsutan u nekoliko narednih dana, dok će golmane trenirati provereni stručnjak Zvonko Ćirić.

Igrače je pozdravio član rukovdstva kluba Milan Stanković, koji im je poželeo dobro zdravlje, i da se što bolje priprema za nastavak sezone. Potom se igračima obratio i Minčić koji im je u kratkim crtama, objasnio zadatke i ciljeve koji su pred njima i šta se od njih očekuje. Prozivci su još prisustvovali ostali članovi rukovodstva: predsednik Saša Vukadinović, sportski direktor Veselin Đurković, sponozori Marko Smajević i Dragan Dakić, sekretar Darko Mitrović i Slobodan Štrbac član IO.

Izostao sa prozivke, šef stručnog štaba Slobodan Bačić

-Nema sumnje da nas sve zajedno čeka težak pripremni period koji moramo maksimalno dobro iskoristiti. Nadamo se da ćemo imati koliko – toliko povoljne vremenske prilike, kako bismo što bolje odradili ono što smo planirali. Imamo obavezu da start dočekamo potpuno spremni, jer nas od prvog kola očekuje teške borbe za svaki gol i bod, naglasio je Minčić.

Na prozivku se odazvao 21 igrač na koje se računa. To su: golmani: Bojan Brać i Miloš Ignjatović, zatim igrači Vladimir Prelić, Dario Božičić, Dejan Stanković, Miljan Jablan , Nebojša Pavlović, Goran Potkozarac, Vladimir Pešić, David Simović, Zlatko Liščević, David Jovanović, David Pivarov, Luka Anđelković, Nikola Radojičić, Miloš Mijatović, Aleksandar Stevanović, Uroš Dakić, Stefan Mitrović, Milan Stokić i Miloš Simić. Opravdano su izostali sa ovog okupljanja golman Vladimir Krstić i napadač Vuk Đokić.

Na okupu sa jasnim ciljem – Srpska liga Vojvodina

Posle ovog uvodnog dela i male svečanosti, Minčić je izveo igrače na teren, gde su malo trčali, a u finišu treninga su se pozabavili i loptom. U svakom narednom treningu pažljivo će se dozirati napori, kako bi se povrede svele na najmanju moguću meru.