ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U ČONOPLJI UTAKMICA SEZONE

Sloga igra utakmicu biti ili ne biti

Za fudbalere Sloge iz Čonoplje sutrašnja utakmica 10. kola Srpske lige Vojvodina, koju igraju na svom terenu od 15,30 časova protiv Slobode iz Novih Kozaraca je duel koji se jednostavno mora dobiti. Toga su svesni svi unutar kluba, jer sve sem trijumfa za igrače domaćeg tima bio bi veliki korak unazad, odnosno grčevita borba za opstanak u društvu srpskoligaša. Oba tima imaju po sedam osvojenih bodova i nalaze se pri dnu tabele i samo onaj ko slavi može da se nada pomaku ka bezbednijoj zoni.

Prema informacijama koje stižu iz tabora Sloge igrači su maksimalno motivosani i željni da dokažu kako su im dometi mnogo veći od trenutnih i da je krajnje vreme da ih malo i sreća prati, jer su do sada imali jako puno pehova. Protivnik Sloge je do sada delovao bezopasno na gostujućim terenima i jedino je u lokalnom derbiju protiv Kozare u Velikom Banatskom Selu uspeo da osvoji bod, dok je sve ostale utakmice izgubio.

Iz tog razloga, ali i na osnovu obećanja igrača da će pružiti sve od sebe, proizilazi doza optimizma pred susret koji mnogo nazivaju biti ili ne biti, kako za Slogu tako i za goste, pa se može očekivati velika borba za svaki pedalj terena.