četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U KULI MREŽE MIROVALE

Hajduk 1912- Omladinac 0:0

Kula- Gradski stadion „Milan Sredanović“. Bez publike.

Suudija: Mario Bogićević ( Zrenjanin) 7.

Žuti kartoni: Matijević, Rajkovača, Masalušić ( Hajduk), a Ivetić, Gajić i Radisavljević ( Omladinac).

Hajdzuk 1912: Drinčić 7, Arežina 7, Vuković 7, Vujović 7, Šušnjar 7,5, matijević 7, B. Manojlović 7, Slijepčević 6 ( od 46. Božović 6), Rajkovača 6  ( od 70. Laćarak -), M. Manojlović, Masalušić 7.

Omladinac: Jagodić 7, Ivetić 6, Đurić 7. Mojsilović 6 ( od 88. Vuković-), Rnić 7, Savić 7, Grbović 6, Đurković 7 ( od 65. Gajić -), Matijević 7 ( od 88. Pavlović-), Barić 6 ( od 60. Radojčić-), Bobar 6 ( od 60. Radisavljević-)

Igrač utakmice. Šušnjar

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak pomena za rano preminulog trenera golmana Kuljana Radovana Drinčića. Igrači domaćnjeg tima izašli su u dresovima sa Drinjinim likom, dok je na golu branio njegov sin Miljan, koji je i ovog puta pokazao da je dobar golman i pravi naslednik svog oca.

 Inače, Kuljani nisu uspeli da overe pobedu iz prvog kola kada su u Bačkoj Palanci pobedili ekipu Starog grada. Namerili su se na čvrstu i disciplinvanu ekipu Omladinca koja je umela da sačuva svoju mrežu. Kuljani su bili opasniji u prvom delu susreta kada su dva puta ozbiljno pripretili. Prvo je to bilo u 22. minutu kada je Branislav Manojlović iskosa sa 15-ak metara pucao pored gola. Isti igrač je desetak minuta kasnije posle asistencije Arežine pucao glavom, ali je i ovog puta bio neprecizan. Gosti su zapretili pet minuta docnije, kada je Đurić takođe bio neprecizan.

U drugom delu utakmice gosti iz Novih Banovaca su imali više od igre, ali bez pravih šansi za pogotke. Pet minuta pre kraja usledio je solo prodor Matijevića i njegov šut sa 18 metara, lopta je išla pod prečku ali je Jagodić krajnjim naporom izbacio loptu u korner za konačnih – 0:0.

U ovom trenutku bod više odgovara gostima, jer su sačuvali mesto u sredini tabele, dok je Hajduk 12. sa 29 bodova i u sledećem kolu koje se igra u sredu odlaze trećeplasiranom Vršcu.