petak, 7 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

U NEDELJU DERBI JESENI U ALEKSI ŠANTIĆU

KOME TITULA JESENJEG PRVAKA?

Do spuštanja zavese jesenjeg dela u prvenstvu MFL Sombor I razred ostalo je još samo jedno kolo. Otvoreno je pitanje ko će prezimeti na prvom mestu i ko su najbliži pratioci jesenjem prvaku, a više kandidata je za poziciju broj jedan posle 11 odigranih kola.

Najveće šanse ima vodeći Kordun, a ujedno i najteže gostovanje ove jeseni, jer na noge ide ekipi Alekse Šantića, koji je trenutno treći tim na tabeli. Šantićani su poslednjim porazom u Staparu (3:4) pali za jedno mesto na tabeli, a prestigao ih je bukovački Omladinac, koji takođe ima šansu da prezimi na vodećoj poziciji. Da bi se to dogodilo, fudbaleri trenera Mladena Vukovića bi trerbali da na poslednjem ovojesenskom gostovanju pobede Terekveša u Svilojevu, i da se pri tom Kordun vrati praznih šaka sa gostovanja u Aleksi Šantiću. Da bude uz vodeće, i da na proleće ravnopravno vodi borbu za visok plasman, ima i četvrtoplasirani Hajduk iz Stapara, koji ima teško gostovanje u Bačkom Monoštoru kod solidnog Dunava.
U ostala tri susreta poslednjeg kola, OFK Šikara dočekuje Mladost iz Kruščića, Jedinstvo na Velikom Salašu ugošćuje Zadrugara, a peti Partizan iz Kupusine igra pred svojim navijačima sa šestoplasiranim Omladincem iz Deronja.
Svi susreti se igraju u nedelju i počinju u 13,00 sati.

V.J.

Povezano:  RADNIČKI 1912 PROTIV OMLADINCA JURI LIČNI REKORD