četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U RATKOVU SVAKOME PO BOD

Radnički- Tvrđava 2:2 ( 0:2)

Ratkovo- Sudija: Bojan Carić ( Sombor) 7,5.

Strelci: J. Aleksić 74, Petković 90+4 iz penala ( Radnički), a Ognjenović 6, Ralević 31. minut ( Tvrđava).

Žuti kartoni: Kardinal, Petković, Spasić  rezervni igrač ( Radnički), a Vračević, Čučković , Đenadija rezrevni igrač Tvrđava.

Radnički; Đokić 7,5, J. Aleksić 8, Glamočanin 7 ( M. Aleksić 7,5), Petković 8, Miloš Kesić 7, Novović 6 ( Santrač 7), Crnjanski 7 ( Ćerimović 7,5), Kardinal 7, Ignjatović 7, Stojanović 7,5, Mirko Kesić 7.

Tvrđava : Čučković 8, Milinović 7, Kovačević 7, Bundalo 7, Šećerov 7, 5, Šomoši 7,5, Radaković 6,5, Agbaba 7, Ralević 8, Davidov 7,5 ( Vračević 7), Ognjenović 7,5,

Igrač utakmice: Petković

Prvo poluvreme pripalo je gostima iz Bača koji su svoju bolju igru krunsali sa dva pogotka. Već u 6. minutu na jednu povratnu loptu natrčao je Ognjenović i sa desetak metara poslao je u mrežu. Gosti su duplirali prednost u 31. minuta kada je Davidov dobro uposlio Ralevića kome nije bilo teško da je sa osam metara pošalje u nebranjeni deo gola.

Ulaskom rezervista M. Aleksića, Santrača i Ćerimovića ekipa domaćina je zaigrala mnogo bolje. Pre nego što su postigli prvi pogodak Ratkovčani su uputili dosta dobrih udaraca na gol gostiju, ali je Čučković bio nesavladiv. Posle kornera Kardinala, Mirko Kesić je glavom prebacio loptu do Jovana Aleksića koji je glavom šalje u nebranjeni deo mreže. I kad se očekivao kraj susreta, u četvrtom minutu nadoknade vremena Šećerov je igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Sudija je pokazao na penal a siguran izvođač bio je Petković koji je izjednačio.