utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U SOMBORU ODRŽANO FINALE BEACH – VOLLEY LIGE 2019.

ODUŠEVLJANI POSETIOCI I TAKMIČARI

Marija Miljević i Tamara Miljević i Đorđe Klašnić i Miloš Milić pobednici su Finalnig turnira Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019, prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji je u subotu  završen na terenima na Trgu Svetog Trojstva u Somboru. Finalni turnir prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji je trajao je od četvrtka do subote (15 – 17. avgust) i privukao veliki broj gledalaca, zajedno sa OSS organizovao je Grad Sombor, u saradnji sa Sportskim savezom Sombora.Pre finalnog turnira prvenstva Srbije i ove godine, kao i ranijih godina , organizovan je međunarodni rekreativni turnir na kojem je učestvovalo  80  rekreativnih igrača odbojke na pesku.

Tamara Miljević i Đorđe Klašnić su proglašeni za “kraljicu i kralja plaže 2019.”.
Pehare i medalje najboljim parovima predali su Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, predstavnici Grada Sombora i Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS.
Marija Miljević i Tamara Miljević su u finalu savladale Natašu Savović i Ninu Škarić sa 2:0 (21:12, 21:18) i osvojile titulu prvaka Srbije.
Milica Beljanski i Anja Meseldžić su u meču za treće mesto pobedile Jovanu Marčetić i Minju Tasić sa 2:0 (22:20, 21:19).
Đorđe Klašnić i Miloš Milić su u finalu odbojkaša pred više od 2000 gledalaca savladali Stefana Bastu i Ivana Lozića sa 2:0 (21:12, 22:20) i tituli pobednika Finalnog turnira dodali i titulu prvaka Srbije.
Miljan Kiković i Luka Guteša su u meču za treće mesto pobedili Sašu Surlu i Lazara Kolarića sa 2:1 (18:21, 21:18, 15:10).

Kao i prethodne godine odbojkaški klub Apatin je imao i ove godine predstavnicu na finalnom turniru prvenstva Srbije za seniorke. Mlada odbojkašica Apatina  Ivana Miler je drugu godinu za redom igrala na finalnom turniru prvenstva Srbije, ove godine u paru sa Aleksandrom Žužić iz Sombora. Miler i Žužić su izborile plasman u četvrtfinale turnira gde su poražene od šampionki Srbije Marije Miljević i Tamare Miljević. Na kraju finalnog turnira Miler-Žužić su zauzele visoko 5.mesto.