subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U SUBOTU BICIKLISTIČKI FESTIVAL – “BIKING AND FISH TOUR” APATIN – PLAŽA NA DUNAVU/ SPECIJALNI REZERVAT PRIRODE „GORNjE PODUNAVLjE“

Sa ciljem promocija projekta “Amazon of Europe Bike Trail”, jačanje prekograničnih kontakata, promocije biciklizma i upoznavanja Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“ u subotu 19.10. biće organizovana vožnja biciklima za sve zainteresovane građane opštine Apatin.

Nakon registracije učesnika koja je predviđena u 9:45 u centar – kod gradske česme – zainteresovani biciklisti kretaće se ulicama Srpskih Vladara – Petra Drapšina – Kružni nasip, a nakon kratkog zadržavanja na bentu ispred Pravoslavnog Hrama, nastaviće se ulicama Ive Lole Ribara – Ribarskom – Miće Radakovića – Omladinskim putem – Dunavskom obalom do Plaže na Motelu. Nakon kratkog zadržavanje na Motelu, povorka biciklista će se provozati do JP Marina, gde će se održati promotivne aktivnosti (Kratka prezentacija o SRP “Gornje Podunavlje”, o vrstama riba u Dunavu i projektu “Amazon of Europe Bike Trail”) i osveženje za sve učesnike.

Povratak u centar grada predviđen je za 15:30 te pozivamo još sve zainteresovane građane da svojim prisustvom uveličaju događaj.

  Info služba

                                                                                                Opštine Apatin