subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

U TOKU SU RADOVI NA RENOVIRANjU DOMA ZDRAVLjA

Nakon renoviranja sanitarnih čvorova i nabavke novih sanitetskih vozila, kao i novog ultrazvuka u Domu zdravlja Apatin, te kompletnog renoviranje zdravstvene stanice u Kupusini, u toku su radovi na renoviranju zgrade Doma zdravlja u Apatinu.

Pre mesec dana se krenulo sa renoviranjem zgrade 1, gde se nalaze laboratorija, opšta praksa, medicina rada… U pitanju je vrlo zahtevan posao jer ga je potrebno izvršiti bez zastoja rada svih službi Doma zdravlja. Radovi dobro napreduju, laboratorija je pre nedelju dana prešla u svoje nove prostorije, trenutno su u toku radovi na opštoj praksi i levoj strani gornjeg sprata gde će biti smeštena oftamologija i nadamo se da će do početka decembra biti završeni kompletni radovi čija je ukupna vrednost 13 miliona dinara koje je obezbedila lokalna samouprava – rekla je pomoćnik direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Bajićeva se na kraju zahvalila opštini Apatin na pomoći kako bi se realizovali radovi na renoviranju Doma zdravlja koji imaju za cilj podizanje kvaliteta usluga u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. Pomoćnica direktora ove ustanove se zahvalila i svim zaposlenima koji savesno i predano rade u ovim otežanim uslovima za rad bez zastoja, kao i građanima opštine Apatin na strpljenju.

Info služba

                                                                                                Opštine Apatin