ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

USPELA GENERALNA PROBA SLOGE IZ ČONOPLJE

 FK.Sloga – FK.Spartak Ždrebčeva krv (Omladinci ) 3 – 2 (1-0)

SLOGA: Bulović ( Šepić) Rebić (Mitrović), Mazinjanin, Konjović (Kolarić) Vidović, Milošević, Purić, Mančić,Vukas,(Peruničić) Đorović, (Ninković),Vemić, (Sapožnjičenko)

Sloga je sasvim uspešno završila pripremni period i od sledeće nedelje kreće u borbu za bodove koji će joj značiti opstanak u Srpskoj ligi Vojvodina. Čonopljanci odlazi Kozari u Veliko Banatsko Selo sa dozom optimizma, pogotovo nakon poslednjih utakmica gde su prikazali zavidan kvalitet, a ujedno je kod večine igrača primetna želju za uspehom. Omladinci Spartaka su bili pravi protivnik za generalnu proveru, a važno je napomenuti da u redovima Subotičana nastupaju talentovani igrači iz čitave Pokrajine, mađu kojima su šestorica sa ovih područja, Klajićeva, Apatina, Riđice, Sombora i Karavukova.

Sve češće postiže pogotke, Vukas

Spartak je po uzoru na prvi tim igrao visok presing, ali to nije zbunilo Čonopljance koji su uspešno parirali i golom mladog Vukasa poveli sa 1:0, što je bio rezultat prvog dela susreta. U drugom poluvremenu gosti su izjednačili, da bi zatim iz lepe akcije Ninkovića i Vidovića Sloga povela sa 2:1. Treći gol je delo Ninkovića koji je sa preko 20 metara iz „slobodnjaka“ savladao gostujućeg golmana. Spartak je do kraja susreta uspeo da ublaži poraz na konačnih 3:2 za Slogu.