subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

USPEŠAN VIKEND APATINSKE ODBOJKE

Odbojkašice Apatina odlično su započele takmičenje u “Mini ligi” za prvaka Prve lige Sever. One su na svom terenu savladale ekipu Vrbasa sa 3:2 u setovima i tako nastavile sa serijom dobrih igara i pobeda sa kojima su ostale na vrhu tabale.

Apatinke su nakon velike borbe i pet odigramih setova slomile otpor čvrstih gošći koje su u pojedinim trenucima bile ravnopravan rival.

Domaće igračice su vodile sa 1:0 i 2:1 u setovima ali se uporne gošče iz Vrbasa nisu predavale. U peton setu domaći tim je bio bolji i na kraju zasluženo slavio sa 3 :2.

OK Apatin je u 2020 godini odigrao šest utakmica i zabeležio šest pobeda. Sa 37 osvojenih bodova Apatin se i dalje nalazi na prvom mestu na tabeli

I ostale selekcije OK Apatin su bile uspešne u vikendu za nama. Pionirke su u subotu na svom terenu u utakmici pionirskog prvenstva Vojvodine pobedile Hajduk iz Kule sa 3 :0 u setovima.

Kadetkinje OK Apatin su pobedom započele  takmičenje na kadetskom prvenstvu Vojvodine. One su u subotu u Temerinu sa maksimalnih 3 :0 u setovima slavile protiv domaće ekipe Blok Aut.

Četvrtu pobedu na kraju vikenda ostvarile su igračice koje nastupaju za drugu ekipu OK Apatin, koja se u seniorskoj konkurenciji takmiči u Drugoj Vojvođanskoj ligi. Apatinke su u nedelju naveče slavile u Odžacima. ŽOK „Wolfland“ – OK „Apatin 2“ 0:3 Mlade odbojkašice Apatina se nalaze na 3 mestu na tabeli.