četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VELIKI USPEH APATINSKIH KUGLAŠICA

Dve bronze za kuglašice Apatina

Prošlog vikenda članice Ženskog kuglaškog kluba Apatin imale su odličan nastup koji je krunisan sa dve medalje. Seniorka Nataša Lemić nastupila je u Bačkoj Topoli gde je održan drugi krug takmičenja za titulu pojedinačnog prvaka države i zbirnim rezultatom sa ranijim nastupom u Smederevu, osvojila treće mesto i bronzano odličje sa ukupno 1.181 oborenim čunjem. Ovo je veliki uspeh najbolje apatinske igračice koju je sedam čunjeva delilo od srebra. Pravo nastupa u završnici prvenstva Srbije stekla je i Jasna Orlović koja je osvojila 13. mesto.

U nedelju je u Banji Junaković, održan pojedinačni kup Srbije za starije i mlađe kadetkinje. Apatin je u finalu imao čak tri predstavnice Noemi Heđbeli, Jelenu i Tamaru Barać.

U kategoriji mlađih kadetkinja, Noemi je oborila 511 čunjeva i zauzela treće mesto, samim time osvojila bronzu, a Tamara Barać je oborila 510 čunjeva i zauzela četvrto mesto, što je sjajan rezultat jer je oborila sopstveni rekord na zvaničnom takmičenju.

Mogao je uspeh mladih Apatinki biti veći da sreća nije okrenula leđa Jeleni Barać, kojoj je treće mesto izmaklo za čunj pa je tako sa oborenih 553 čunja zauzela četvrtu poziciju u okviru starijih kadetkinja.