nedelja, 25 julaApa-press vam želi dobrodošlicu!

VEZISTA MLADOSTI DUŠAN MITROVIĆ JEDVA ČEKA POČETAK PRIPREMA

Fudbaleri apatinske Mladosti u četvrtak 21. januara startuju sa pripremana za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi Sever. U kakvom će sastavu nastupiti i ko će pojačati, odnosno napustiti redove Apatinaca znaće se narednih dana, ali ono što je u ovom trenutku izvesno, u veznom redu ostaje jedan od najboljih igrača Mladosti Dušan Mitrović. On kao da jedva čeka početak priprema i povratak na teren, jer je u jesenjem delu sezone imao peh sa povredama pa je u nekoliko ključnih susreta izostao iz tima, što je najverovatnije glavni razlog bodovnog zaostatka iza vodećih timova na tabeli.

Uželeo sam se fudbala, jer su povrede i pauza zbog pandemije doprinele da imam jednu dužu pauzu. Sanirao sam povredu i spreman sam za naporne pripreme koje su pred nama. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ću uspeti da ispunim pripremni program koji su zacrtali šef struke Aleksandar Kesić i njegovi saradnici. Želim da budem u dobroj formi od starta i trudiću se da radom nadoknadim ono što sam prinudno propustio, kaže vezista Apatinaca Dušan Mitrović.

Dobre igre tokom minulih sezona nisu ostale ne zapažene, niti su zaboravljene, jer je Mitrović igrač koji na svakoj utakmici skreće pažnju na svoj učinak. Njega, pored odličnog fudbalskog znanja krase srčanost, voljni momenat, upornost i odanost klubu za koji nastupa, pa je kao i većina fudbalera njegovog kvaliteta u prelaznom roku su na meti raznih klubova.

Lepo je kada čujete da se neko interesuje za vas, ali ja u ovom trenutku isključivo razmišljam o Mladosti, jer sam tu i nemam nameru da menjam sredinu. Imamo dobar tim koji ravnoprevno može da se bori sa ostalima za najvišlje mesto na tabeli. Drugarstvo i dobri međuljudski odnosi unutar tima su naše najjače oružje. Nismo opterećeni titulom prvaka, ali to ne znači da se nećemo boriti do poslednjeg kola i da se unapred odričemo dobrog plasmana. Ostaje da se odlično pripremimo i da u svaki susret ulazimo maksimalno motivisani, a onda će doći i rezultat, poručuje prvotimac apatinske Mladosti Dušan Mitrović.