subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

VOJVOĐANSKA LIGA SEVER

Ovog vikenda biće izuzetno interesantno na terenima Vojvođanske lige. Na programu je 11. kolo i iza igrača je odigrana jedna trećina utakmica u jesenjem delu sezone, pa je svaki bod dragocen.

Lider na tabeli Sloga iz Čonoplje na svom terenu u subotu od 14 časova dočekuje Vojvodinu iz Bačkog Gradišta i na osnovu svega što je do sada viđeno Čonopljanci su apsolutni favoriti i sve sem njihove pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Radnički na svom terenu dočekuje Vrbas i to je jedna od poslednjih prilika da Somborci pokušaju da uhvate bilo kakav priključak sa ekipama koje se nalaze u kritičnoj zoni na tabeli. Radnički je do sada osvojio samo jedan bod i to pod vođstvom novog trenera Sretena Jeleta Vilotića, što je nedovoljno jer je zaostatak iza ostalih ekipa veliki i svaki gubitak utakmice za Somborce znači korak bliže ispadanja. Iz tog razloga treba očekivati da u subotu od 14 časova mlada ekipa Radničkog pokuša da nadvisi sebe i uz podršku publike dođe do bodova. Svakako da se mora naglasiti da je Vrbas u usponu forme i da se nalazi u seriji pobeda.

Tekstilac koji je u prošlom kolu ubedljivo poražen u Apatinu 0:6, u nedelju dočekuje ekipu Tisa iz Adorjana. Odžačani u ovom kolu nemaju puno izbora, jer im bodovni saldo ne dozvoljava opuštanje, pa će morati da ulože puno truda kako bi obradovali svoje pristalice i osvojili bodove zlata vredne.

Crvenka je u minulom kolu pretrpela najubeljiviji poraz 0:7 na gostovanju u Vrbasu i nastavili da igraju slabo na gostovanjima, ali zato deluju mnogo sigurnije pred svojom publikom. Oni u nedelju dočekuju Mladost iz Bačkog Petrovca i nadaju se novim bodovima sa kojmima bi ostali oko sredine tabele.