nedelja, 9 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

VOJVOĐANSKA LIGA SEVER

Sloga gostuje Vrbasu, Radnički u Bačkom Petrovcu, a Tekstilac u Čelarevu

Takmičenje u Vojvođanskoj ligi Sever ulazi u završnu fazu jesenjeg dela, pa su utakmice sve interesantnije. Vodeći tim na tabeli, Sloga iz Čonoplje u subotu od 13,30 časova gostuje sve boljem Vrbasu koji je u poslednjih pet kola osvojio čak 13 bodova i znatno popravio svoj plasman na tabeli, pa je ovo jedno od težih gostovanja za Slogu koja je u seriji pobeda i ima veliku bodovnu prednost nad ostalim konkurentima za naslov prvaka.

Radnički iz Sombora zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo jednim bodom i pred ovim klubom je velika borba za očuvanje statusa vojvođanskog ligaša. Da bi sačuvali koliko-toliko šanse za prolećni deo, Somborci moraju početi da osvajaju bodove, a da li je to prilka u nedelju kada gostuju Mladosti iz Bačkog Petrovca ostaje da se vidi, ali iskreno govoreći šanse su male, jer trener Sreten Jele Vilotić nema veliki izbor kvalitetnih pojedinaca što otežava situaciju.

Tekstilac iz Odžaka, koji je takođe pri dnu tabele, odlazi u goste ČSK Pivara gde ga čeka teška utakmica , jer “pivarci” igraju odlično i nalaze se na drugom mestu na tabeli, pa neće propustiti priliku da iskoriste prednost domaćeg terena.

Sve utakmice počinju u 13,30 časova

Povezano:  LEKCIJA IGRAČIMA RADNIČKOG 1912