sreda, 28 julaApa-press vam želi dobrodošlicu!

VUKOVIĆ I BOJIĆ U BRATSTVU 2019

Prigrevačko Bratstvo 2019, vodeći tim na tabeli MFL Sombor Prvi razred, u prolećnom delu sezone biće pojačano sa dva sjajna igrača. U redove Prigrevčana vraća se nekadašnji kapiten i jedan od najboljih igrača generacija koja je ostvarila istorijski uspeh prigrevačkog fudbala Srđan – Điđo – Vuković.

Ponovo u starom jatu, Srđan Điđo Vuković

Ova informacija obradovala je mnogobrojne navijače Bratstva 2019, jer je Vuković u klubu ostavio neizbrisiv trag i bio je pravi lider ekipe. U paketu sa njim dolazi i odlični Slobodan Bojić koji je tokom jesenjeg dela sezone bio uzdanica Sloge iz Čonoplje.

Slobodan Bojić

-U Prigrevici sam proveo ako ne najbolje, onda nezaboravne fudbalske dane i ni jednog časa se nisam dvoumio prilikom donošenja odluke o povratku među prijatelje. Saradnja sa Sašom Koraćem je bila sjajna i nadam se da će tako biti i u narednom periodu. Trudiću se da opravdam očekivanja ljudi koji su me angažovali. Ekipe je jednom nogom u Područnoj ligi Sombor i ostalo je da to potvrdimo u narednim utakmicama, a nadam se da tu neće biti kraj uspesima Bratstva 2019, kaže Vuković čije se odlične igre i efektni golovi u dresu prigrevačkog kluba još prepričavaju.