subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZA KRAJ „ŠLAG“ NA TORTU LOKALNI DERBI RADNIČKI 1912 – SLOGA ČONOPLJA

Žreb je htao da se u 19. poslednjem kolu jesenjeg dela sezone u Srpskoj ligi Vojvodina, sutra od 13 časova na Gradskom stadionu u Somboru, sastanu Radnički 1912 i Sloga iz Čonoplje. Za oba tima ova utakmica je veoma značajna. Sa eventualnom pobedom Somborci bi ostali u borbi za najviši plasman na tabeli i mogli bi da se nadaju da trenutno veliki bodovni zaostatak iza vodeće novosadske Mladosti mogu nadoknaditi u prolećnom delu sezone kada imaju dosta dobar raspored kola.

Kapitena Radničkog 1912 Mihajla Goronjića čeka težak zadatak

Sa druge strane Sloga može biti zadovoljna dosadašnjim učinkom, jer je ekipa pokazala da poseduje kvalitet za ovaj rang takmičenja i sa pobedom Čonopljanci bi se učvrstili u “zlatnoj” sredini trećeligaške tabele.

Hoće li se ponovo radovati posle pobede, prvotimci Sloge iz Čonoplje

Prava je šteta što gledaoci ne mogu prisustvovati ovoj utakmici, kao i činjenica da ekipe neće moći da nastupe u najjačim sastavima, jer u oba tima ima igrača koji zbog žutih kartona moraju pauzirati. I pored toga treba se nadati da će lokalni derbi ispuniti sva očekivanja i da će proteći u obostrano fer i korektnoj igri. Za ovaj susret određena su službena lica: delegat Momčilović, sudije Tešanović, Negovanović, Čubrilo, Rauković, posmatrač Novaković.