utorak, 28 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZADRUGAR BOLJI OD SLAVIJE IZ PIVNICA

Područna liga Sombor

Zadrugar – Slavija (Pivnice) 2:1 ( 0:0)

Srpski Miletić- Sudija: Nebojša Zeljković ( Crvenka) 8.

Strelciic: Vuković 65, Janus 85, minut (Zadrugar), a Davidović 83. minut (Slavija).

Žuti karton: Vučetić (Slavija)

Zadrugar: Stefanović 8, Jovanović 7, Pjević 7, Irić 7,5, Pavkov 7, Vuković 8,5, Končarević 7, (Janus  7,5), Stanišić 7,5, Veselinović 7 (Milićević), Rančić 7,5, Tasić 7,5.

Slavija: Vučetić 8, Poletarski 6, (Kuhta 7), A. Šmit 7, Jušković 7,5, Zaskalicki 7, Đurić 7, Grnja 7,5, Petrović 7, Davidović 7,5, Čvokić 7,5, M. Šmit 7.

Igrač utakmice: Vuković

          U odloženoj utakmici 5. kola Područne lige Sombor, do novih bodova su došli Miletićani koji su bili znatno bolji, pogotovo u prvom poluvrmenu, od svojih rivala. U tom periodu propustili su tri odlične prilike, a šanse su imali Končarević, Veselinović i Stanišić koji nisu uspeli da savladaju Vučetića koji je odličnim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

U drugom poluvremenu gosti iz Pivnica su uzvratili boljom igrom, pa su oni stvorili tri povoljne šanse. U dva navrata gol nije postigao Davidović a jednom Đurić jer je i golman domaćih uspešno intervenisao. U jeku inicijative gostiju Rančić je u 65. minutu dobro poslužio veterana Damira Vukovića koji je sa ivice kaznenog prostora preciznim lobom zatresao mrežu. Gosti se nisu predavali, pa su u 83. minutu pogotkom Davidovića izjednačili. Njihova radost trajala je samo dva minuta jer je rezervista Janus iz jedne gužve sa desetak metara postigao pobedonsni gol za – 2:1.