sreda, 3 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZIMSKI TURNIR APATIN „2019/20“

Apatinski zimski turnir u malom fudbalu

Zimski turnir u malom fudbalu koji se igra u organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin, a pod pokroviteljstvom SO Apatin, zbog novogodišnjih praznika nastavlja se u četvrtak 2. januara od 16 časova. Što se dosadašnjih utakmica tiče, većina je ispunila očekivanja posetilaca i pored puno golova viđeno je i dosta lepih i atraktivnih poteza.

Kod seniora u grupi A na tabeli vodi Picerija Zamak sa sedam bodova, drugi je Koktel sa četiri i utakmicom manje, potom slede Futnes centar Body & mind i Bratstvo sa po tri, dok je ekipa Sveti Đorđije za sada bez bodova.

U grupi B NTM Čikerija i Max bet imaju po maksimalnih šest bodova, Paxel Mladost i River Plate po tri, dok su Caffe Time i Pariska čaršija bez bodova.

Veterani prikazuju dobru igru, posebno ekipa POKS u čijim redovima nastupa doskro jedan od najboljih prvoligaških fudbalera Vladimir Torbica. Upravo ekipa POKS vodi na tabeli sa svih devet bodova, slede Dan Vik Partizan i Zaboravljeni sa po šest, Picerija Zamak i Gips rigips Bujić sa po tri, URA i Sombor nemaju bodova.

Kod kadeta sa po tri pobede u isto toliko odigranih kola i devet osvojenih bodova na tabeli vode Cold beer i Česma invest, Mladost ima šest, Kursadžije tri, a bez bodova su Zar je bitno i Dinamo.

U konkurenciji pionira Picerija Zamak ima maksimalnih devet bodova, Pariz i Srbija do Tokija po sedam, Otpisani 3, ASM Kovačević dva, Džimikomerc jedan i Dinamo je bez bodova.

U četvrtak 2. januara igraju:

16,00 – 16,20       pioniri         Picerija Zamak – Dinamo

16,25 – 17,00       veterani       Gips rigips Bujić – Sombor

17,05 – 17,40       veterani       URA – POKC

17,45 – 18,20       veterani       Picerija Zamak – Zaboravljeni

Povezano:  SJAJNI NIKOLA JOKIĆ UKNJIŽIO 50. TRIPL-DABL!

18,25 – 19,10       seniori B     River Plate – Pariz čaršija

19,15 – 20,00       seniori B     Paxel Mladost – Caffe Time

20,05                    seniori B     NTM Čikerija – Max bet