subota, 16 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU ULAZI U ZAVRŠNICU – ZA SENIORE UTAKMICE ODLUKE

DANAS ELIMINACIONE UTAKMICE ČETVRTINE FINALA

Danas od 17,20 časova za seniore kreću utakmice odluke. Sve što su tokom grupne faze prikazali i osvojili, u naredna tri dana moraju overiti. Mesta na vrhu ima samo za jednog, a ko će to biti znaće se u četvrtak 10. januara posle finalne utakmice, a do tada treba proći trnovit put koji započinje danas. Ujedno su ove utakmice pokazatelj koliko je koja ekipa psihički spremna, jer nema više popravnog i samo pobednici idu dalje.

Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze, ali nakog grupne faze utisak je da su Padrinosi prikazali najviše, a rame uz rame sa njima su bili i fudbaleri Picerije Zamak. Uostalom, te dve ekipe još nisu osetile gorčinu poraza i delovale su superiorno u odnosu na svoje rivale. Bez obzira na nešto slabije izdanje u pojedinim susretima ne smeju se zapostaviti ni ostale ekipe koje su pokazale da znaju igrati fudbal. Sasvim je izvesno da se Savulja, Otpisani, JV058 Prigrevica, Auto tim Grandić, FK Bratstvo i Česma invest neće predati bez borbe, pa se večerašnje utakmice očekuju sa velikim nestrpljenjem.

Uvertiru pred pomenute utakmice daće doskorašnji asovi malog fudbala, sada svrstani u grupu veterana, a sastaju se: od 16,00 časova Zaboravljeni – APA Apatin, potom od 16,40 Picerija Zamak – Česma invest. Nakon toga kreću seniori, Prvi susret je od 17,20 časova kada se sastaju prvak grupe „A“ Padrinosi i četvrti iz grupe „B“ FK Bratstvo 1946. Kasnije slede 18,10 Savulja – Auto tim Grandić, 19,00 Otpisani – JV058 Prigrevica i od 19,50 Česma invest – Picerija Zamak.

Pobednici iz ovih susreta proleze u sutrašnje polufinale i odlučuju ko će se naći u završnoj utakmici i poneti pored novčane nagrade i primat najboljeg.