četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APA FUTSAL ČUVA MESTO PRI VRHU TABELE

U NEDOSTATKU POLA TIMA I BOD DOBAR

Sportisti su oduvek važili za korektne i savesne ljude. Ponekad trenuci slabosti dovedu do nekih varnica, ali se sve to vrlo brzo prevaziđe i nastavi se normalnim životom. Tako je bilo i u utakmici 10. kola Futsal lige Vojvodine u kojoj je Apa-futsal remizirao u Bajmoku sa KMF Leteći Bajmočani rezultatom 3:3. Ova utakmica je najavljivana kao susret „viskog“ rizika, jer su navodno domaći fudbaleri imali niz zamerki na nedavno gostovanje u Apatinu gde su poraženi. Za strepnju nije bilo porebe, jer je sve okončano kako treba, na parketu. Strelci za Apa-futsal bili su Milan Vujin, Slobodan Bojić i Strahinja Delić

S obzirom na izrazito skraćenu rotaciju, bez Damjanovića, Vukovića, Medića, uz povređenog Paunovića te Vujina koji je opravdano “pocrveneo” u 26. minutu utakmice, zadovoljni smo postignutim. Raduje izuzetno fer i korektna utakmica bez i najmanjeg incidenta, te su raniji nesporazumi na najbolji način prevaziđeni, reči su predsednika kluba Branislava Milojičića.

Apa-futsal u 11. kolu Futsal lige Vojvodine dočekuje Hahduk iz Kule. Utakmica je na programu u ponedeljak 10.12.2018. u hali Os “Žarko Zrenjanin” od 20 časova.