utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATINCI ČUVAJU VRH TABELE

APATIN – CRVENA ZVEZDA (Mokrin) 33:26 (15:13)

Rukometaši Apatina čvrsto drže vrh tabele Prve lige Sever, gde su dospeli nakon serije veoma dobrih igara. Doduše društvo im prave kolege ih Hercegovca Gajdobra i Hercegovine Sečanj, koji takođe beleže dobre rezultate i u preostalom delu šampionata među ovim ekipama treba tražiti novog šampiona.

Apatinci su u prošlom 13. kolu, kao domaćini savladali Crvenu zvezdu iz Mokrina sa 33:26. Bila je to 11 pobeda sa kojom su potvrdili namere da žele ulazak u viši stepen takmičenja. Izabranici trenerskog tandema Đukić – Mihić igrali su onoliko koliko im je bilo neophodno za nova dva boda, pa su na odmor otišli sa rezultatom 15:13, a u nastavku pojačali ritam i stekli nedostižnih sedam golova razlike. Kod domaće ekipe golovima su se istakli kapiten Čedomir Milojević i Miloš Braun koji su postigli po sedam pogodaka.

U sledećem kolu je pred Apatincima novo iskušenje. Naime oni odlaze na gostovanje Radničkom 1958 iz Šida koji važi za nepredvidivu ekipu i često zna da napravi iznenađujuće rezultate. Šiđani su u prošlom kolu kao gosti savladali Banatski Karlovac sa 36:34 i na taj način potvrdili da uvek mogu da iznanade.