utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

APATINSKA MLADOST ORGANIZUJE VELIKI MEĐUNARODNI TURNIR – PROMOTER VLADIMIR TORBICA

TURNIR KOJI ĆE SE PAMTITI

U organizaciji FK Mladost iz Apatina, u subotu 8. juna na terenima stadina kraj Dunava održaće se veliki međunarodni turnir za mlađe kategorije. Već sada je izvesno da će turnir biti veoma kvalitetan, a posebnu draž daje podatak da će promoter turnira biti Vladimir Torbica, čovek koji je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu, a koji je svojevremeno nastupao za Apatince gde je između ostalog nosio i kapitensku traku.

Na plakati su brojevi telefona za prijavu

-Prijave teku po planu i verujemo da će svi učesnici biti zadovoljni našim uslovima za igru. Posedujemo sve ono što je neophodno za kvalitetan turnir i sa pravom očekujemo da pored masovnosti vidimo i zavidno znanje mališana koji žele da postanu fudbaleri, kaže Patar Bursać jedan od ogranizatora i dodaje:

Prihvatio ulogu promotera, Vladimi Torbica

– Doneli smo odluku da ponudimo Vladimiru Torbici da bude promoter turnira što je prihvatio i to nas posebno raduje. Ovim gestom želimo da mu se na neki način zahvalimo za period koji je proveo u našem klubu gde je ostavio upečatljiv i neizbrisiv trag dobrih igara i savesnog ponašanja.