četvrtak, 6 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

BAJADERA BEND PRAZNIK ZA UŠI

Piše Jovan Banjac

MUZIKA KOJA PLENI DUŠU

Kada sam pomislio da su svadbe, veselja, proslave… totalno osiromašene odlaskom sa životne scene mog prijatelja Bore i sve ređih nastupa sjajne Nade, u subotu sam se prijatno iznenadio.

Bogat repertoar i vrhuska izvedba, Bajadera bend

Kao gost na svadbi meni veoma drage Natalije i njenog životnog saputnika Milana, umesto nekih „muzičara“ koji svoj anti talenat nadoknađuju tako što se deru i ne dozvoljavaju prisutnima da međusobno komuniciraju, sa bine se čuo umiljat i veoma kvalitetan glas, kako muškog tako i ženskog volaka.

Na porudžbine nisu mogli uticati, ali njihov slobodan repertoar  bio je vrhunski i niko u sali nije imao trunke zamerki. Pesme koje su odabrali bile su za dušu i sve je to pratio izuzetno kvalitetan zvuk, odmerena jačina a njihovo izvođenje mamilo je aplauze svih gostiju. A onda, iznenađenje za sve prisutne. Odabir pesama uz vrhunsku koreografiju. Na noge su digli sve, stare, mlade, decu…

Dakle, postoje prosleve nakon kojih te glave ne boli, uši zveče,a grlo promuklo, jer si morao da se dovikuješ sa prvim do sebe. Bravo Bajadera bend!