nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 DOBILO „MLAĐEG“ BRATA

FORMIRAN NOVI KLUB U PRIGREVICI BRATSTVO 2019

Od ove godine u najnižem rangu takmičenja Međuopštinska fudbalska liga 2. razred pojaviće se novi klub – Bratstvo 2019 iz Prigrevice.

Na osnovu dobijenih informacija cilj novoformiranog kluba je okupljanje mladih fudbalera, kao i deo onih Prigrevčana koji nastupaju u drugim klubovima, kako bi im se omogućilo mesto za afirmaciju i usavršavanje. Sedište Bratstva 2019 će biti na istom mestu gde igra i srpskoligaš iz Prigrevice, dakle stadion „Goran Nesvanulica – Klipi“ a utakmice će se odigravati nedeljom.

Imaće klub za afirmaciju, mladi fudbaleri Bratstva

Za rad sa igračima i njihovo angažovanje u klubu, biće zadužen jedan od najboljih igrača Prigrevice svih vremena Goran Panjević koji će narednih dana objaviti spisak svih onih na koje klub računa.

Osnivanjem novog Bratstva omogući će se mladim Prigrevčanima koji su prošle sezone bili prvaci Područne omladinske lige da se bave fudbalom i da imaju kutak za druženje i fudbalsko usavršavanje. Ujedno će to biti prilika i za deo igrača koji trenutno nemaju mesta kod „starijeg“ brata da se vrate u Prigrevicu i svojim iskustvom pomognu da ovi mladići postanu dobri fudbaleri.