subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 KRENULO SA PRIPREMNIM UTAKMICAMA

FK Bratstvo 1946

Nakon što je Sreten Vilotić podneo ostavku na mesto trenera Bratstva 1946, tu ulogu je preuzeo Života Gavrilović. Popularnom Žići nije ovo prvi put da sedi na „vrućoj“ klupi u ulozi šefa stručnog štaba, jer je tu funkciju u više navrata obavljao i to veoma uspešno. Danas je Bratstvo 1946 pod njegovim vođstvom krenulo u seriju prijateljskih utakmica, a prvi ispit Prigrevčani su imali u Subotici protiv Bačke 1901 gde su odigrali nerešeno 1:1.

Prigrevčani su golom Švelja u 32. minutu vodili sve do nekoliko sekundi pre kraja utakmice, a onda su primili izjednačujući pogodak.

-Rezultat u ovakvim utakmicama nije prioritetan, već da se uigraju ekipa i neke akcije. Zadovoljan sam kako su igrači podneli današnju utakmicu i verujem da će svaka sledeća biti bolja. Raduje me što su mladi, takozvani bonus igrači prikazali zavidan kvalitet, jer je to kod mnogih klubova goreći problem, rekao je Gavrilović i dodao: – Prelazni rok je završen, imamo ovaj igrački kadar i sa njim moramo da nastavimo da se borimo za sami vrh tabele Srpske lige Vojvodina. Nećemo bitnije menjati program priprema, što znači da nam ostaju isti rivali za sledeće prijateljske utakmice, kao i ustaljeni termini treninga.

Opširniji tekst sa novim-starim trenerom Bratstva 1946 narednih dana.