nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 OD PONEDELJKA NA PRIPREMAMA

Otklonjene sve dileme, Ognjen Šveljo ostaje u Bratstvu 1946

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 u ponedeljak 2. jula od 17 časova kreću sa pripremama za narednu takmičarsku sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina. Okupljanje će se obaviti na stadionu Goran Nesvanulica – Klipi – a na osnovu sadašnjih informacija sastav neće biti drastično izmenjen u odnosu na predhodnu sezonu, jer su ostanak u klubu najavili svi prošlogodišnji prvotimci. To ujedno znači da su sve glasine oko eventualnog odlaska Ognjena Švelje u drugi klub za sada neosnovane, jer će se i on naći na prozivci.

Najavljuju nove trijumfe, igrači Bratstva 1946

Za sada je klubu pristupio napadač Miloš Savanović iz Borca Sakule, ali ima nagoveštaja da bi se naredih dana konkurencija u timu mogla znatno pojačati, jer su u toku pregovori sa nekolicinom veoma kvalitetnih pojedinaca. Po rečima trenera Bratstva 1946 Sretena Jeleta Vilotića ambicije kluba su uvek iste, a to znači da se u svaku utakmicu mora ući maksimalno angažovano i bez ikakvih kalkulacija. Već od ponedeljka svi igrači startuju od početka i na dres prvotimca mogu računati isključivo oni koji se budu nametnuli radom i disciplinom.

Isti ciljevi, vrh tabele Srpske lige Vojvodina, treneri Jele i Žićo

Inače, stručni štab ostaje u istom sastavu pa će pored Vilotića treninge voditi Života Gavrilović i trener golmana Slobodan Cvetićanin. Sasvim je izvesno da će Bratstvo do početka sezone odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a o tome će javnost biti na vreme obaveštena.