utorak, 22 junaApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 1946 PORAŽENO U SAKULAMA, A PRAVU SNAGU PRIGREVČANI TREBA DA POKAŽU U SREDU

DUEL SA KABELOM PRILIKA ZA POPRAVNI

Prigrevčani su juče poraženi sa 0:1 na gostovanju u Sakulama od domaćeg Borca. Taj susret je odigran u sklopu 28. kola Srpske lige Vojvodina i za fudbalere Bratstva 1946 nije imao takmičarski značaj, jer je ekipa na četvrtom mestu na tabeli i nema nikakvih izgleda da se upusti u borbu za titulu prvaka.

No, ono što sledi ima veliki ulog. Naime, u sredu od 16,30 časova u Čonoplji (radi suspenzije terena u Prigrevici) igra se utakmica četvrtine finala Kupa Vojvodine između Bratstva 1946 i Kabela iz Novog Sada inače lidera na tabeli Srpske lige Vojvodina i novog člana Prve lige Srbije. Novosađani su ostvarili veliki uspeh osvajanjem prvog mesta i sa velikim ambicijama dolaze u sredu na ovaj meč, koji je za Prigrevčane prilika da poprave bled utisak iz prolećnog dela sezone i dokažu da imaju kvaliteta za mnogo veće domete od trenutnih.

Zadužen za golove, napadač Bratstva 1946 Aleksandar Nosković

Nema sumnje da je velika šteta što se utakmica ne može igrati u Prigrevici na stadionu „Goran Nesvanulica – Klipi“ gde su fudbaleri Bratstva 1946 istom rivalu, jesenas, naneli ubedljiv poraz od 3:0. I pored toga očekuje se velika poseta, jer ova utakmica pobuđuje veliku pažnju sportske javnosti u okolini.

Povezano:  BORBENOST ISPRED KVALITETA