ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

BRATSTVO 2019 I RADNIČKI 1912 ODIGRALI ODLIČNU UTAKMICU

BRATSTVO 2019 – RADNIČKI 1912 0:1(0:1)

Strelac Pjošta u 14.minutu

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 2019, lidera na tabeli MFL Sombor i somborskog Radničkog 1912 trenutno drugoplasiranog na tabeli Srpske lige Vojvodina odigrali su kontrolnu utakmicu koja je tokom većeg dela odavala sliku pravog takmičarskog duela.

Oba tima zaslužuju pohvale. Prigrevčani za dobro izdanje tokom čitavih 90 minuta i ono što su prikazali dovoljna je garancija da će sačuvati vodeću poziciju na tabeli, dok je Radnički 1912 pokazao novo lice, a to se odnosi na igru u gostima gde treba znati igrati na rezultat.

Prvu ozbiljniju akciju Somborci su u 14. minutu pretvorili u pogodak. Avdić je prodro po levoj strani potom idealno uposlio Pjoštu koji se našao na petercu domaćina i manirom rasnog strelca šalje loptu iza leđa golmana Bratstva 2019 za 0:1. Ispostavilo se da je to konačan rezultat susreta koji će ostati upamćen kao sjajna provera oba tima pred nastavak prolećnog dela takmičenja. Opšta konstatacija je da oba trenera mogu biti zadovoljna jer su mogli da vide kako se igrači ponašaju u “tvrdim” utakmicama kakve će biti skoro sve tokom prolećnog dela sezone.