petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ČETIRI TIMA NE ZNAJU ZA PORAZ U MFL SOMBOR 1

Omladinac i Zadrugar ističu kandidaturu za prvaka lige

Ukupno postignuta 43 gola na osam utakmica, ili 5,4 po jednom meču, dobar je prosek strelaca, koji je postignut u šestom kolu prvenstva Međuopštinske lige 1. razreda, koje je igrano minulog vikenda. Najviše golova postignuto je u Kuli i Srpskom Miletiću, gde su strelci mreže tresli po osam puta. Porazom od 1:7 neslavno je završeno gostovanje Šantićana u Kuli, a ništa bolje nije prošao ni Lipar u Srpskom Miletiću (6:2). Šest puta je Dejanović iz Dunava vadio loptu iz mreže u Stanišiću (6:0), a po četiri puta mreže su zatresli fudbaleri Hajduka u Staparu na meču sa Jedinstvom iz Ribareva (4:0), kao i fudbaleri Omladinca u Kruščiću, gde je bilo 2:4. Poslednji tim na tabeli, ekipa OFK Odžaka poražena je sa 2:0 od Terekveša u Svilojevu, a sa tesnih 3:2, Partizan je bio bolji od Lidera u Kupusini. Novi poraz Sivčana pred svojim navijačima 1:3 desio se u susretu sa Borcem iz Bačkog Gračaca.

Hajduk Stapar

Na tabeli prva dva mesta dele Omladinac i Zadrugar sa po 16 bodova, a prate ih Hajduk sa 14 i Stanišić 1920 sa 13. Na začelju Jedinstvo ima 3, a OFK Odžaci su bez osvojenog boda. Interesantno je napomenuti da je vodeći Omladinac do sada postigao 25 golova, koliko su zajedno dali pet poslednjih timova na tabeli.
Narednog vikenda derbi se igra u Deronjama, gde Omladinac dočekuje Hajduk iz Stapara. Drugi po važnosti je derbi u Bačkom Gračacu, gde se sastaju dve, od četiri, dosad ne poražene ekipe, Borac i Zadrugar. U ostalim utakmicama igraju Lipar i Mladost, Aleksa Šantić i Polet iz Sivca, Lider-Kula, OFK Odžaci-Partizan, Dunav-Terekveš i Jedinstvo-Stanišić 1920.

V.Janković