petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DANAS GENERALNA PROVERA BRATSTVA 1946

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 danas gostuju u Srbobranu gde će od 16,30 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv istoimenog domaćina. Za izabranike trenera Sretena Jeleta Vilotića ovo je poslednja provera pred početak takmičarske sezone Srspke lige Vojvodina, koja počinje sledećeg vikenda i kada će Prigrevčani gostovati u Bačkom Jarku domaćoj Mladosti.

Vladimir Bajčev jedva čeka početak sezone

Po rečima Vilotića današnja utakmica bi trebalo da odgonetne sve dileme oko prvog sastava, jer kako navodi konkurencija za svako mesto u timu je veoma žestoka i današni susret je ujedno i prilika pojedincima da definitivno izbore status u startnoj postavi.

Nikola Ićitović golman koji uliva samopouzdanje saigračima

Rival Bratstva 1946 je izuzetno kvalitetan tim koji se nakon nekoliko sezona vratio u Srpsku ligu i to na veoma superioran način, jer je još sredinom prolećnog dela sezone stvorio nedostižnu bodovnu prednost. Prigrevčane krasi efikasnost i takav stil igre gaji trener Vilotić koji će i ovoga puta dati šansu većini na koje računa u prvenstvenim susretima. Inače, takmičarska sezona u Srpskoj ligi Vojvodina kreće u subotu 18. avgusta i u odnosu na ranije godine liga će brojati 18, umesto dosadašnjih 16 ekipa. Sve to iziskuje određeni fond kvalitetnih pojedinaca koji su spremni da u svakom momentu uskoče u sastav i zadovolje interese ekipe.