subota, 16 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DEJAN STANKOVIĆ – GATUZO – OČEKUJE BERIĆATNU SEZONU

IZ LEPRŠAVE I EFIKASNE IGRE DO TITULE PRVAKA

Može se desiti da nema svoj dan, da ga lopte ne sluša, ali da se ne bori i da ne izgara na svakom delu terena, to se Dejanu Stankoviću ne može dogoditi. Nadimak Gatuzo sam po sebi dovoljno govori o kakvom je igraču reč.

Stanković je već na prvim utakmicama u dresu Bratstva 1946 osvojio srca pristalica kluba, koji svaki njegov požrtvovan i majstorski fudbalski potez aplauzom ispraćaju, a on im se konstantnom borbenošću na najbolji mogući način odužuje.

Neumorni borac Dejan Stanković – Gatuzo

Zaista se lepo osećam u Bratsvu 1946 i sve svoje misli sam usmerio ka uspehu kluba. Očekujem da i naredne sezone igramo dopadljivo, lepršavi i efikasno. Nadam se da ćemo kroz takvu igru doći do gornjeg dela tabele, a ako nam se ukaže prilika da budemo prvac, siguran sam da ćemo je iskoristiti, kaže Stanković.

Tokom letnjeg prelaznog roka došlo je nekoliko novajlija, što je prourokovalo dosta promena na skoro svim pozicijama u timu koji je godinama unazad bio glavna figura srpskolgaškog karavana. Čini se da to mnogo ne brine omalenog vezistu koji ima svoj komentar prelaznog roka.

-Sačuvan je timski duh i pozitivna atmosfera. Prvi utisci o novajlijama su veoma pozitivni. Dobro su se uklopili i lako podnose naporne, ali veoma kvalitetne pripreme. Najbitnije u svemu je da se prilagode klupskom životu. Imamo vrhunskog trenera i sve nagoveštava da ćemo biti ono staro Bratstvo 1946 o kome su rivali pričali sa visokom dozom poštovanja. Verujem da imamo dovoljno kvaliteta da ispunimo očekivanja novog rukovodstva kluba i isto tako očekujem da se i ove sezone svrstamo među najgledanike klubove Srpske lige Vojvodina, što znači da se nadam punim tribinama, poručuje Dejan Stanković – Gatuzo-.