nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DERBI BEZ POBEDNIKA

FK ČSK-Pivara – FK TEKSTILAC Odžaci 1:1 (0:1)

Stadion ČSK u Čelarevu

Strelci: Tasić 80. za ČSK Pivara, a Simić 30. za Tekstilac

FK ČSK-Pivara:Vujasinović-7,5, Plavšić-7, Kotaraš-7,5, Zirić-6,5, Tasić-7, Rakić-7 (Milanov-/), Krstanović-7,5, Jovanić-7, Šakić-7,5, Jakovljević-7, Toni-6,5(Andrić-7)

FK TEKSTILAC: Ignjatović-8, Gostović-7, Zelić-7,5, D.Jovanović-7, Simić-7,5, Božičić-7,5, Pešić-/(od 10.min.-I.Jovanović-7), Prelić-7(Stevanović), Popović-7, Mitrović-7, Šarenac-7

Igrač utakmice:Ignjatović (FK Tekstilac)

U 10. kolu Vojvođanske lige Sever na stadionu ČSK u Čelarevu snage su odmerili gostujući FK Tekstilac i domaći FK ČSK. Utakmicu je obilovala sa dosta obostranih šansi, a prvu je imao Rakić već u 4. minutu čiji je udarac završio preko gola golmana Ignjatovića.

Na drugoj strani prvi šut upućuje vrlo dobri Simić udarcem sa 17 metara koji Vujasinović izbija u korner. U 20. minutu najbolju šansu za ČSK nije iskoristio Krstanović koji odličnim solo prodorom po levom boku beži protivničkoj odbrani, izbija oči u oči sa golmanom i umesto mreže pogađa stativu.

I kako to uglkavnom u fudbalu biva, kada se šanse ne iskoriste sledi kazna-Tekstilac u 30. minutu razvija kontru preko odličnog Božičića koji upošljava Simića kojem nije bilo teško udarcem sa 7 metara da dovede svoju ekipu u vođstvo od 1:0.

I kada se mislilo da će gost u Čelarevu uzeti sva tri boda u 80. minutu Tasić preciznim šutem pogađa same rašlje igrača utakmice-golmana gostiju Ignjatovića. Sa ovim bodom Tekstilac je i dalje u kombinaciji za najviše postolje na tabeli, a u sledećem kolu dočekuje Tavankut.