sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DRAMA U SOMBORU

 

Gosti imali vođstvo od 0:3 i 1:4, a domaćin se uspeo vratiti u meč, 4:4

Odavno Somborci nisu gledali ovako zanimljiv meč, kao ovaj iz 22. kola Vojvođanske lige Sever u kome su se sastali domaći Radnički i njihovi gosti iz Bačkog Brestovca, ekipa BSK-a.
Početak utakmice pripao je Brestovčanima, koji su nakon četvrt sata igre već vodili sa 2:0, a petnaest minuta kasnije bilo je visokih 3:0. Na pomolu je bila katastrofa crveno-belih, a tračak nade dao je mladi Žeželj golom pet minuta pre odlaskana odmor.
U nastavku ponovo gosti dolaze do, reklo bi se nedostižnih 1:4, a nadu za bolji rezultat ovoga meča daje gol Martinovića u 60. minuti kada je bilo 2:4.
Nova snaga domaćinu i češće opsedanje gola Molnara urodili su plodom deset minuta pre kraja kada gostujući igrač iz rezerve, Milošević šalje loptu u sopstvenu mrežu za 3:4. Ovaj gol bio je inicijalna kapisla za novi, izjednačujući, u zadnjem minutu meča, kada je Tevanović sa ivice šesnaesterca glavom lobovao Molnara za konačnih 4:4.

RADNIČKI – BSK 4:4

Gradski stadion. Gledalaca 100. Sudija Jurić(Senta). Strelci Žeželj u 40, Martinović u 60, Milošević (autogol) u 80 i Tevanović u 90 za Radnički, a Sušić u 9, Agbaba u 15 i 28 i Danojević u 55 za BSK. Žuti karton Bojić (BSK)
Radnički: Zorić, Grgić (Topalov), Rnjak, Vuković, Erdei, Vukadinović, Tevanović, Martinović, Žeželj, Resanović i Veselinović.
BSK: Molnar, Trifunović (Milošević), Savić, Vladetić, Bojić (Stanić), Milanović, Agbaba, Peković, Sušić (Krnjajić), Danojević i Živkucin

Vinko Janković