četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DRUGI DAN ZIMSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU ISPUNIO SVA OČEKIVANJA

Sinoćnjim utakmicama završeno je prvo kolo u svim kategorijama, sem veterana koji se kasnije uključuju u takmičenje.Utisak je da su i sinoćnje utakmice opravdale sva očekivanja, jer je viđeno dosta golova, vrhunskih poteza i maksimalno korektno ponašanje, a i odlično suđenje. Sa tog aspekta organizator, Sportski savez opštine Apatin, može biti potpuno zadovoljan i za očekivati je da svaka naredna utakmica donese nova uzbuđenja, a gladaoci znaju takav pristup igri nagraditi posetom i palauzima.

Kod mlađih pionira Nelkorp je bio ubedljiv protiv Sirovaca i slavio sa 8:0, a Bjonda je nakon vođstva od 2:0 na kraju poražena od Sportinga sa 2:3. Kadeti su juče kompletirali prvo kolo, a Česma invest je bila neumoljiva protiv Zlatare Anais i slavila sa 6:0.

Sinoć su se gledaocima predstavili seniori iz grupe B i bilo je pravo zadovoljstvo videti neke mladiće koji najavljuju sjajnu budućnost apatinskog fudbala. Po godinama još kadeti igrači Paksela več su osvojili srca publike, ali ih je neiskustvo koštalo da osvoje i tri boda, jer su poraženi od ekipe Auto tim Grandić sa 1:2. U toj utakmici je mladi Jovan Bačić u nekoliko navrata pokazao zašto se svrstava u red perspektivnih igrača, a svojim potezima je mamio aplauze posetilaca. U sastavu Picerije Zamak centralna figura bio je Stefan Đani Mišković koji je bio nerešiva enigma za ekipu Sportska kladionica Hugo – keš i pored tri postignuta pogotka demonstrirao je vrhunsko baratanje sa loptom. Duel dve prigrevačke ekipe JV 058 Prigrevica i FK Bratstvo 1946 prema očekivanjima pripao je prvoimenovanom timu koji je slavio sa 4:2.

Rezultati:

Pioniri: Sirovci – Nelkorp 0:8 i Bjonda – Sporting 2:3

Kadeti:  Zlatara Anais – Česma invest 0:6

Seniori grupa B Paksel – Auto tim Grandić 1:2, Picerija Zamak – Sportska kladionica Hugo-keš (Sv. Miletić) 8:2 i JV058 Prigrevica – FK Bratstvo 1946 4:2.

Stefan Đani MIšković (crveni dres) sjajan i na malim terenima

Danas se mogu očekivati nova uzbuđenja, a nema sumnje da će derbi večeri biti poslednja utakmica večerašnjeg programa gde se sastaju nosioci grupe A Padrinosi i Česma invest.

Današnji program:

26. decembar:

  1. Kadeti            16,00   El Brako – Česma invest
  2.                         16,40   OFK Mladost – FK Terekveš
  3.                         17,20   BSK – Zlatara Anais
  4. Seniori A       18,00   Savulja – Gurman
  5.                         18,50   Matrix – Otpisani
  6.                         19,30   Padrinosi – Česma invest