nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

DRUGU GODINU ZA REDOM APATIN OBELEŽAVA MEĐUNARODNI DAN DUNAVA

Drugu godinu za redom Kancelarija za mlade u saradnji sa JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin, Turističkom organizacijom Apatin i Kulturnim centrom Apatin obeležava međunarodni Dan Dunava.

Tim povodom u petak 29. juna 2018. godine biće upriličen prigodan program koji počinje u 10 časova na „Marini“,  gde će deca imati priliku da čuju mnoge zanimljivosti o „Gornjem Podunavlju“, učestvuju u likovnoj radionici na temu Dunav gde će najbolji radovi biti nagrađeni, a pored svega toga deca će imati i mogućnost besplatno da se provozaju brodićem „Apatinka“.

Program se nastavlja u popodnevnim satima na plaži kod restorana „Plava ruža“ gde će najmlađi uz zvuke tamburice kuvati apatinski riblji paprikaš, svi prisutni će moći da glasaju za najlepše fotografije poslate na konkurs za Dan Dunava 2018, u večernjim satima prikazivaće se dečiji film na bioskopu na otvorenom, a biće i jedno iznenađenje.

Za učešće u likovnoj radionici, kuvanju paprikaša, kao i za besplatnu vožnju brodićem „Apatinka“ za decu i odrasle, građani opštine Apatin se mogu prijaviti na telefon 025/5150068