subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

GOSTIMA VEĆI DEO PLENA

Kuljani bez igrača na svom bunjištu

Iznenadili u Bezdanu, fudbaleri OFK Metalca iz Sombora

Veoma uspešne ekipe gostiju bile su u četvrtom kolu prvenstva somborskog „betona“, jer su sa gostovanja, od mogućih 18, osvojili 12 bodova. Dva domaćina su pred svojim navijačima ostvarila pobede, a da pri tom nisu primila ni gola. U derbiju komšija, stanišićani su bili bolji od Ridjičana (2:0-Kolar u prvom, i Zelenović u drugom poluvremenu), a u Telečki je istoimeni klub slavio protiv Dinama (S) sa 3:0 (Mitrović, Nenadović i Kobac).

Na ostalim mečevima gostujuće ekipe su bile bolje i novim pobedama obradovali svoje navijače. Novajlija Lider je u Laliću sa tesnih 2:3 slavio protiv Panonije, koja se u drugom poluvremenu trgla posle 0:3, ali nije stigla do izjednačenja (Obradov i Šinkarčuk-Šoškić 2 i Stanković ). U Svetozar Miletiću Borac iz Bačkog Gračaca je sve uradio u prvih 45 minuta susreta (0:4), da bi u drugom delu jednim golom overio sigurnu pobedu (Ćuk2, Dobrić, Dautović i Žegarac). Sa tri gola Stisavljevića za nepunih 13 minuta igre u Kuli Dinamo iz Bačkog Brega je nagoveštavao katastrofu domaćinima, koji su na teren istrčali sa osam igrača, ali nakon povrede dvojice, ostali su sa svega šestoricom i meč je prekinut. Nakon prošlonedeljnog katastrofalnog poraza pred svojim navijačima pored pruge u Somboru, fudbaleri OFK Metalca su se digli i iz Bezdana doneli sva tri boda (0:2 Petković i Olujić)

https://www.instagram.com/ijweddings/


Na tabeli je Stanišić i dalje prvi sa 12, Borac je drugi sa 10, treće i četvrto mesto dele Graničar i Dinamo 1923 sa 9 bodova. Na začelju sada Dinamo iz Sonte ima samo bod,a najbliža Telečka mu bež za dva, i nalazi se na jedanaestom mestu.

https://www.instagram.com/ijweddings/


Narednog vikenda somborski metalci dočekuju Panoniju, bezdanski Sport putuje u Ridjicu, a KFK Kula u Sontu. Derbi je u Bačkom Bregu u danu kada je slava sela, Miholjdan i prilika da se na Kirbaj okupi veći broj navijača nego obično. Borac u Bačkom Gračacu neće imati teškog rivala u ekipi Telečke, a veća neizvesnost će biti u susretu novajlija, Lidera i Jedinstva (SM) u Odžacima.

Povezano:  TEKSTILAC SA POBEDOM MOŽE OVERITI TITULU PRVAKA

V.J