ponedeljak, 2 avgustaApa-press vam želi dobrodošlicu!

GRAČANI UBEDLJIVI

Borac- Klupin 6:1 ( 4:0)

Bački Gračac. Bez publike:

Sudija: Nemanja Kuzmanović ( Kula) 8.

Strelci: Zagorac 3,16, Ilić 19, Ćuk 22. iz penala , Subašić 52. Žegarac 57. min. (Borac), a Kiš 59. min. iz penala ( Kulpin).

Žuti kartoni: Kovačević, Vojnović ( Borac), Zelenak ( Kulpin).

Borac: Marković -, Subašić 7, Zagorac 8, Pokrajac 7,5, Ilić 8, Žegarac 8, Ćuk 7,5, Nešković 7, Radaković 7,5 ( Vojnović 7), Kovačević 7,Obradović 7.

Kulpin: Mladenović 6, Kajtez 6,5, Sovilj 6, Stanišić 6, Kiš 6,5, Mrđen 6, Zafirović 6, Zelenak 5,5, Popržen 5,5, Burger 6, Santrač 5,5.

Igrač utakmice: Ilić

U zaostaloj utakmici 16. kola Područne lige Sombor, Gračani su deklasirali Kulpince koji su došli na utakmicu sa samo 11 igrača. Domaći su krenuli silovito, pa su već u 3. minutu golom Zagorca stigli do prednosti. Drugi pogodak istog igrača postignut je na gotovo identičan način. Posle povratne lopte Ćuka, sa ivice kaznenog prostora, najbolji igrač susreta Dragomir Ilić uvećao je vođstvo. Posle obaranja Zagorca sudija je pokazao na penal a siguran realizotor bio je Ćuk- 4:0.

Domaći su i drugom delu nastavili sa napadima. Posle kornera Žegarca, Subšaić je glavom sa šest metara zatresao mrežu gostiju. Najlepši pogodak na utakmici postigao je Žegarac, koji je sa 25 metara pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa. Počasni gol za goste dao je Kiš iz opravdano dosuđenog penala , nakon što je jedan igrač Borca igrao rukom.