petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

HUMANOST NEMA GRANICE

Zaposleni Saint-Gobain i učenici Gimnazije Nikola Tesla
zajedno u akciji krečenja škole

 Zaposleni kompanije „Weber“ koja pripada grupaciji „Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o“ su učestvovali u volonterskoj akciji krečenja spoljnih fasadnih zidova dve učionice apatinske Gimnazije „Nikola Tesla“ koje će nakon adaptacije postati kabineti za projektnu nastavu.
Učenici apatinske Gimnazije „Nikola Tesla“, zajedno sa zaposlenima iz proizvodnog pogona „Weber“-a iz Apatina, kao i zaposlenima iz centale „Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o.“ iz Beograda, predvođeni direktorom apatinske Gimnazije „Nikola Tesla“ Milanom Dražićem su vredno radili pod stučnim nadzorom majstora.
Kompanija „Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o“ nastoji da konstantno ostvaruje pozitivan uticaj na poslovanje, zajednicu i okolinu u kojoj posluje.
Kompanije je tokom leta donirala više od pola miliona dinara za krečenje učionica, sanaciju velikog unutrašnjeg hola, fasade škole, izolaciju spoljašnjosti i krečenje unutrašnjosti sale za fizičko vaspitanje. Ovo nije prvi put da kompanija „Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o“ donira obrazovno-vaspitnim ustanovama u Apatinu, jer je već pomogla izgradnju jaslica, a planu je i donacija za Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“.
Humanost nema granice.