subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

IGRAČI BRATSTVA 1946 PRIZNALI GREŠKE I OKREĆU LIST PROTIV DINAMA

SA NAVIJAČIMA DO PREOKRETA

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 održali su međusobni sastanak, analizirali prva dva kola Srpske lige Vojvodina i samokritički se osvrnuli na ono što se izdešavalo u duelima sa Mladosti i ČSK Pivarom. Priznali su da je nedostajalo borbenosti, delom i zalaganja što je olakšalo posao neobjektivnim arbitrima i protivnicima da ih uskrate za pet bodova. Naravno, nije bilo namere da se rivali omalovaže, već je to očigledno bio trenutak opuštanja koji je doneo određenu bodovnu kaznu.

-O svemu smo razgovarali, shvatili da smo delom sami doprineli da ostanemo bez tih bodova i doneli odluku da ćemo već u subotu pokazati drugo izdanje. Nama je naredni susret preloman za dalji tok prvenstva i jedino nam pobeda donosi stabilnost ekipe, ponovni priključak sa vodećim timovima na tabeli, pa obećavam da se nećemo štedeti, kaže trener Prigrevčana Života Gavrilović.

Protiv Dinama svim srcem do pobede, Aleksandar Nosković u akciji

Subotnji protivnik, Dinamo 1946 iz Pančeva, je rival za poštovanje. Nekadašnji jugoslovenski prvoligaš ima ambicije da se uskoro ponovo nađe u saveznom rangu takmičenja, pa jedva čeka susrete ovakvog kvaliteta kako bi objektivno procenio igrački kadar za narednu sezonu. Ujedno se mora imati na umu činjenica da je Dinamo 1946 veoma neugodan rival za prigrevačko Bratstvo 1946.

-Evidentno je da Pančevci pružaju najbolje partije baš protiv nas i to nam u ovom trenutku treba, jer i mi želimo da pokažemo da vredimo mnogo više od onoga što smo pokazali u prva dva kola. Delom nam stvara problem povreda Vejnovića, kao i dva žuta, odnosno crveni karton Juhiku i oni neće biti u sastavu, ali ćemo zato imati na raspolaganju sve ostale igrače. Ovim putem pozivamo navijače da dođu da nam daju podršku u najvažnijoj utakmici i da zajedničkim snagama ostvarimo bitnu pobedu, poručuje Gavrilović.

Susret između Bratstva 1946 i Dinama 1946 iz Pančeva igra se u subotu 23. marta sa početkom u 15 časova na stadionu „Goran Nesvanulica – Klipi“.