subota, 16 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

IZVUČENI PAROVI KUP TAKMIČENJA ZA KUGLAŠE I KUGLAŠICE

Juče su u prostorijama Kuglaškog saveza Srbije izvučeni parovi 1/8 i 1/4 finala Kup takmičenja Srbije. U konkurenciji kuglašica u četvrtini finala Apatinke će igrati sa novosadskom Vojvodinom i to je duel dve ekipe iz gornjeg dela superligaške tabele, pa je nezahvalno unapred prognozirati pobednika.

Kod muškaraca prolaz u četvrtinu finala kuglaši Apatina i Korduna iz Kljajićeva potražiće kroz susrete sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta, odnosno Bačkom iz Novog Sada. Ukoliko Apatinci eliminišu Vojvodinu dočekuje ih ekipa Beograda, a Kordun ako bude bolji od Bačke sastaće se sa beogradskom Crvenom zvezdom.

Oči uprte u njih, osvajači zlatne i bronzane medalje sa PS Đ. Jovanić i Cimeša

Kup susreti se igraju na neutralnim kuglamana, sem ako je žreb odlučio da se sastanu dve ekipe iz istog mesta. Poznat je termin odigravanja mečeva za ulazak u četvrtinu finala, to su 14. i 15. decembar, ali se još nije donela odluka mesto gde će se odigrati, dok će se susreti četvrtine finala igrati 21. i 22. decembra. Polufinale i finale igra se sledeće godine po završetku sezone i svi igraju na jednom mestu.