četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KAPITEN BRATSTVA 1946 SRĐAN VUKOVIĆ PONOVO U STROJU

NAPUNJENI AKUMULATORI ZA NOVE IZAZOVE

Kapiten prigrevačkog Bratstva 1946 i jedan od najboljih igrača Srpske lige Vojvodina Srđan – Điđo – Vuković od juče je počeo sa pripremama za naredno prvenstvo. Nešto duža pauza usledila je zbog odlaska na godišnji odmor gde je popularni Điđo napunio akumulatore za naredne izazove.

-Drago mi je što sam u društvu kolega sa kojima imam idealne odnose, a i gajimo iste ambicije, vrh tabele. Naše glavno oružje je u slogi i drugarstvo koje godinama gajimo i takav odnos ćemo sačuvati, jer to je najbitniji preduslov dobrom rezultatu, naglašava kapiten Vuković.

Sloga je preduslov uspeha,

Tim je pretrpeo velike izmene i mnogi sa velikom dozom strepnje isčekuju start prvenstva i odgovor na misteriozno pitanje, da li je Bratstvo 1946 jače ili slabije u odnosu na ranije periode.

-Činjenica je da su nas napustili pojedinci, ali sam naglasio da je ostala ona atmosfera koja nam daje dodatnu snagu. Ni po koju cenu ne smemo dozvoliti da nam bilo šta poremeti ritam rada i drugarstvo, a ostalo će doći tokom priprema i uigravanja tima. Već na startu sam primetio da je ritam rada žestok i da ćemo spremni dočekati start nove sezone. Očekujem da se i novajlije prilagode ovdašnjem načinu igranja, koje podrazumeva da se po potrebi ostavi srce na terenu. Ako sa takvim shvatanjem uđemo u sve utakmice, neće biti problema za dobar plasman. Ne vidim ni jedan razlog da to ne učinimo, jer klub je oduvek bio korektan prema svakom pojedincu i to je način da se revanširamo. Ostalo je još dosta vremena do početka sezone i ubeđen sam da ćemo svakim danom biti sve bolji, tvrdi Srđan Vuković, popularniji pod nadimkom Điđo.