utorak, 22 junaApa-press vam želi dobrodošlicu!

KAPITEN VUKOVIĆ POZIVA NAVIJAČE NA ZAJEDNIČKO SLAVLJE

RESPEKTUJEMO NOVOSAĐANE, ALI VERUJEM U POBEDU

Kapiten Bratstva 1946 Srđan – Điđo – Vuković susret sa novosadskim Kabelom isčekuje u vedrom raspoloženju i uveren da će njegove kolege položiti jedan veoma bitan ispit.

– Nema mnogo kaluklacija, idemo na pobedu i da svima dokažemo da smo ekipa od koje mnogi sa pravom strepe. Respektujemo novog šampiona Srpske lige Vojvodina, ali verujem u našu pobedu i prolaz u polufinale Kupa Vojvodine, prve su reči uvek opasnog po protivnički gol Srđana Vukovića.

Traže li to Prigrevčani iskup za relativno loše izdanje tokom prolećnog dela sezone, ili iza svega stoji nešto drugo?

– Ovde je u pitanju čist sportski motiv i želja da na pleća položimo najuspešniju ekipu u ligi gde smo jesenas igrali u visokom ritmu i važili za jednog od kandidata za titulu prvaka. Znamo da to neće biti lako i znamo da do pobede moramo uložiti puno truda, ali smo svi jednoglasni da ćemo ostaviti srce na terenu i da želimo pobedu. Kada smo jednoglasni i kada budemo sa takvim motivom ušli u susret, onda su veliki izgledi da na kraju slavimo, kategoričan je kapiten Bratstva 1946 Srđan Vuković.

Gledamo isključivo svoja posla, za druge nas nije briga, kapiten Bratstva 1946 Srđan – Điđo – Vuković

Nema sumnje da sa donekle sličnim ambicijama u Čonoplju dolaze i Novosađani koji su u seriji pobeda i koja je doprinela da budu veoma jaki na psihološkom planu.

– Žao nam je što se susret mora igrati van Prigrevice, ali i pored toga očekujemo veliku podršku naših pristalica koje pozivam da dođu u što većem broju, jer je ova utakmice veoma bitna za nas igrače, ali i za klub. Što se protivnikove psihološke stabilnosti tiče, reći ću nešto u stilu našeg sportskog direktora Saše Koraća, „mi gledamo isključivo svoja posla i ne interesuju nas drugi“. Dakle, jesenas smo bili ubedljivi protiv istog rivala, znamo sve njihove vrline, ali i mane i verujem da ćemo pronaći način da slavimo. Nama je u ovom trenutku najpotrebnija pomoć sa tribina, da zajedničkim snagama prevaziđemo trenutnu krizu i da već od subote krenemo u seriju ligaških pobeda. Čvrsto obećavam da nećemo razočarati one koji veruju u nas, poručuje, ali i poziva sve navijače Bratstva 1946 da dođu i daju svoj doprinos pobedi protiv Kabela, Srđan – Điđo – Vuković.

Povezano:  MILICA NEPRIKOSNOVENA ATLETSKA KRALJICA