petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KO SVE PRATI RAD APA-PRESS.INFO?

VEROVALI ILI NE – PERUANCI MEĐU VODEĆIMA

U relativno kratkom roku rad redakcije Apa-press.info postao je veoma praćen od strane čitalaca iz raznih zemalja. Na listi od preko 30 zemalja, koliko ih skoro svakodnevno poseti naš sajt prednjači što je logično Srbija, potom Nemačka, pa USA, a onda na četvrtom mestu je verovali ili ne Peru! Iza ove daleke zemlje u kojoj očigledno da ima dosta ljudi sa prostora bivše Juoslavije kojima je srpski jezik poznat, slede Austrija, BiH, Kanada, Hrvatska, Slovačka, Velika Britanija, Crna Gora, Norveška, Švedska, Danska, Malta, Filipni, Slovenija, Australija, Mađarska, Rusija, Italija, Novi Zeland, Francuska, Češka, Kina, Island, Rumunija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Finska, Grčka i Makedonija, i još jedna navodno zemlja, ali joj ime nećemo pominjati, jer je ne smatramo za državom. Tu je takođe nekoliko zemalja koje se evidentiraju pod nepoznatim, pa ne možemo da prenesemo koje su to države.

U svakom slučaju neke od rubrika koje smo uveli pobuđuju pažnju čitalaca, a to nas obavezuje da, ukoliko uspemo da opstanemo, poboljšamo rad portala i uvedemo još neke nove rubrke. Iz razloga što od nas mnogi „pozajmljuju“ ideje, za sada ćete ostati lišeni saznanja šta nam je u planu, ali ako sve bude kako treba, uskoro bi mogli saznati šta nam je ideja.

Portal Apa-press.info nastaviće da prati uspehe naših ljudi, da se priseća nekadašnjih dana u kojima su u prvom planu bile sve pozitivne osobine građana gde su dominirali prijateljstvo, ljubav, poštovanje i gde su se vrednovale tradicije i običaji. Iz tog razloga budite sa nama, a svima koji slave najveći hrišćanski praznik                                                         Uskrs, neka je srećno.

Redakcija Apa-press.info