ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KONKURS I DALjE TRAJE, VREDNE NAGRADE ZA PRVA TRI MESTA

Turistička organizacija opštine Apatin početkom meseca je raspisala konkurs za idejno rešenje suvenira na temu „Apatin grad jelena“.

Do sada vlada velika zainteresovanost za konkurs, ljudi zovu i dolaza gotovo svakodnevno da se raspituju o konkursu, te po svemu viđenom do sada očekujemo veliki broj predloga do završetka konkursa, odnosno 20. decembra, rekao je Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije Apatin.

Direktor Turističke organizacije Apatin najavio je po otvaranju konkursa vredne nagrade, konkretno za najbolje rešenje i mogućnost distribucije proizvoda putem suvenirnice TO Apatin.

Pored mogućnosti distribucije kroz suvenirnicu TO Apatin pobedničkog suvenira, autora istog očekuje i novčana nagrada od 30.000,00 dinara, drugoplasiranom i trećeplasiranom će takođe pripasti novčane nagrade i to u vrednosti od dvadeset, odnosno deset hiljada dinara, rekao je Jović koji je ujedno iskoristio priliku i da pozove sve zainteresovane da svoja rešenja donesu lično u prostorije TO Apatin ili pošalju poštom na adresu: Turistička organizacija Apatin, Trg Nikole Tesle 13, Apatin uz naznaku za konkurs „Apatin grad Jelena“.