subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KORDUN REMIZIRAO SA RADNIČKIM U SOMBORU, A SLOGA SA BAČKOM U SUBOTICI

Šantić ubedljiv protiv Solida, a Jedinstvo-Lemeš protiv OFK Metalca

Članovi Vojvđanskog Severa, ekipa Sloge, i somborskog Radničkog igrali su u subotu prijateljske utakmice u okviru priprema za novu sezonu. Postignut je identičan rezultat na obe utakmice, 1:1.
Fudbaleri čonopljanske Sloge igrali su na igralištu pored somborske kapije u Subotici sa Bačkom, članom Srpske lige Vojvodina. Jokić je bio strelac za domaćine, a Stojšić za goste.
U Somboru na Gradskom stadionu, posle 0:0 u prvom poluvremenu, golom Bogunovića, Kordun je poveo sa 0:1, a desetak minuta kasnije, Žeželj je izjednačio na 1:1.

Detalj sa susreta Radnički – Kordun

Fudbaleri Alekse Šantića su ugostili Solid iz Subotice, član Subotičke lige i posle 4:0 u prvom poluvremenu, gosti su smanjili na 4.1, a meč je prekinut u 70 minutu jer su se dva fudbalera pokoškasla. Golove za Aleksa Šantić su dali Babić 2, N. Tomić i Pejak po 1.

Trener Gligorević daje savete igračima Jedinstva u poluvremenu

Na igralištu kraj pruge igrali su OFK Metalac i Jedinstvo-Lemeš, a rezultat je bio 0:3 (0:1) za goste, koji su bili spremniji tim i sasvim zasluženo nadigrali nedovoljno uigrani sastav somborskih metalaca. Za somborce su nastupali: Gak, Kajtazi, Krstanović, Vranić, Lekaj, Petković, M.Pačirski, Olujić, Stojanović, Čičovački, Momčilović. U drugom delu su ulazili V. Pačirski, Zvekanov i Fratrić.

V.Janković