četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KOŠARKA APATIN U SENTI, DUNAV ODMARA DO SREDE, JOKER DOČEKUJE SIVAC

Predstojećeg vikenda odigraće se nekomlpetna kola Drugih RL Sever grupe A i B za košarkaše

U grupi B košarkaši Apatina večeras od 19;30 časova gostuju u Senti istoimenom protivniku. Domaćin Apatinaca je nanizao pet uzastopnih poraza i teško je predvideti konačan ishod ovog susreta, jer ekipa Apatina ove sezone daje veliku minutažu mladim igračima koji nemaju dovoljno iskustva pa su moguće velike oscilacije u igri koja često zna da utiče na konačan rezultat. U ovoj grupi tabela je dosta nejasna, jer mnoge ekipe nisu odigrale svoje utakmice, pa imaju od pet pa do osam odigranih susreta što daje pogrešnu sliku o kvalitetu ekipa.

Dunav 2014 svoju utakmicu protiv OKK Spartak iz Subotice odigraće u sredu 11. decembra na svom terenu sa početkom u 20 časova. Razigrani Apatinci ne bi trebalo da imaju većih problema sa gostima koji su predposlednji na tabeli, dok je domaćin za sada ekipa sa stoprocentnim učinkom.

Jedna od značajnih utakmica je duel između somborskog Jokera i Sivca koji se igra u okviru 10. kola grupe A, a na programu je u nedelju od 18,30 časova. Somborci su ekipa koja pretenduje na prvo mesto i do sada su jedino poraženi na gostovanju u Apatinu od Dunava 2014, pa je sasvim izvesno da će dati sve od sebe da ostvare još jedan u nizu trijumfa. Sivčani su u prošlom kolu pretrpeli ubedljiv poraz u Apatinu, samim time još jedanput dokazali da bodove osvajaju uglavnom na domaćem parketu i mali su izgledi da mogu iznenaditi odlične košakraše Jokera.