subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KOVAČ NA CENTRU U ČELAREVU, KISINU OKRUŽNI DERBI U ODŽACIMA

U subotu i nedelju se nastavlja prvenstvo u Vojvođanskoj ligi grupa Sever i shodno tome delegirana su službena lica na osam utakmica ovog, četvrtoligaškog takmičenja.
U Adorjanu Tisa dočekuje Bačku iz Pačira, a meč će voditi Milosavljević, pomagaće mu Vukanović i Čorokalo. Delegat je Mišković.

Pivarski derbi u Čelarevu poveren je Kovaču, a njemu će pomagati Repček i Nikolić. Delegat je Novaković. Derbi imenjaka u Turiji određen je Tanoviću, kao glavnom i Dopuđi i Popoviću kao njegovim pomoćnicima. Delegat na ovoj utakmici je Savić.

U Tavankutu igraju Tavankut i OFK Vrbas. Ovaj meč će suditi Krneta sa pomoćnicima Latinovićemi Kolakovićem. Delegat je Nikolić. Bajša dočekuje Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, a utakmicu sudi Rauković, pomažu mu Sinobad i Stanić. Funkciju delegata će obavljati Kiš-Bečkei.

Novajlija u ligi, ekipa Krila Krajine dočekuje u Bačkoj Palanci Slogu. Sudi Krušić, pomoćnici Čeranović i Trbović, a delegat je Koberski. Okružni derbi u Odžacima gde igraju Tekstilac i Radnički iz Sombora sudi Kisin, a pomažu Milešević i Šolaja. Delegat je Knežević. Drakulović je delegat na utakmici u Bačkoj Palanci gde igraju Stari Grad i Crvenka, a ovaj meč je poveren sudijskoj trojci: Vračar, Stojčević i Aleksić. Utakmice počinju u 16,00 sati