četvrtak, 16 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KRAJEM MESECA KREĆE BOKSERSKI ŠAMPIONAT SRBIJE – SOMBORCI MEĐU FAVORITIMA

Odlukom Bokserskog saveza Srbije nova takmičarska sezona u Super bokserskoj ligi Srbije, kreće krajem godine, tačnije planirano je da startuje 25. decembra. Za titulu prvaka konkurisaće osam klubova, a dosadašnjim učesnicima pridružiće se nekadašnji velikani jugoslovenskog boksa, večiti rivali, beogradski Partizan i Crvena zvezda.

U društvu najboljih srpskih klubova i ove godine će se naći BK Sombor, a na osnovu izjave predsednik BSS, Nenada Borovčanina Somborci se, sa niškom ekipom Naisus, ubrajaju u red favorita za osvajanje titule prvaka. Pored već pomenutih klubova u Super lige biće još kragujevački Radnički, Vojvodina (Novi Sad), Roknica Loznica, kao i aktuelni šampion beogradski Radnički sa Crvenog krsta. Superligaško takmičenje će biti podeljeno u dve grupe po četiri ekipe, koje još nisu formirane, a plasman u polufinale, odnosno “plej of” obezbediće po dve najbolje ekipe iz obe grupe.

Za ljubotelje plemenite veštine informacija koja će ih verovatno obradovati, jer Bokserski savez Srbije najavljuje da će moći da uživaju u direktnim TV prenosima mečeva Super lige na kanalu TV Arena fajt.