subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

KULJANI KIVNI NA SUDIJU GNJATOVIĆA

Fudbaleri kulskog Hajduka zapadaju u sve težu poziciju na tabeli. Poraz na svom terenu od Bečeja 0:2 gurnuo je Kuljane na mesto odakle se odlično vidi niži rang takmičenja, pa je pred igračima ovog kluba period kada je svaki naredni susret derbi i borba za goli život.

Utakmica protiv Bečeja mogla je imati drugačiji ishod da nije, po mišljenju domaćina, arbitar Marko Gnjatović iz Novog Sada imao neujednačen stav prilikom suđenja i donošenja ključnih presuda. Kako Kuljani navode pomenuti arbitar nije dosudio klasičan penal u 10. minutu kada je defanzivac gostiju Janjuš povukao Eraka i na nesportski način ga sprečio da ugrozi gol gostiju, a onda je u 49. minutu pokazao drugi žuti karton Eraku i isključio ga iz utakmice, što je bilo presudno za krajnji ishod susreta.

Gubitkom ove utakmice položaj Hajduka na tabeli Srpske lige Vojvodina nije nimalo prijatan. Kuljani su na deobi predposlednjeg mesta u društvu sa Kozarom iz Banatskog Velikg Sela a u sledećem kolu gostuju Vojvodini iz Perleza i to je veoma bitna utakmica jer domaćin ima samo bod više u odnosu na Kuljane.